5 съвети как точно ефективно да се обличат мъжете

Закупуването на качествени и стилни дрехи за мъже може да бъде цяло предизвикателство за повечето мъже.

В тази статия сме изготвили подробно ръководство – изготвено от дизайнери и господа, което ще помогне по няколко различни начина – точно как да закупите дрехи, като те наистина няма да ви накарат да иамте вид на облечени небрежно, да станете стилни и дори да се облече добре с високо качествено облекло за малко пари .
Жените по принцип са по-добри в този вид неща, ето защо мъже, слушайте! Това са ДЕСЕТ полезни модни съвета за пазаруване на мъжки дрехи:


1.Разгледайте сайтовете за мъжки дрехи
Главната крачка, ако не сте разглеждали мъжки дрехи, е да си направите абонамен или да се сдобиете по друг начин няколко различни каталога за дрехи. Може да разгледате този на https://www.mexess.bg/collections/mujki-antzuzi

Тази стъпка е най-правилния вариант да проучите точно какви дрехи се използват правилно и с какви мъжки дрехи ще изглеждате глупаво. Направете си регистрация в интернет магазини и всеки един онлайн каталог, който продава мъжки дрехи

 1. Пазарувайте с ум
  В случай, че откриете дреха, която ви доставя удоволствие и е по мярка, купете 2 броя, най-добре в различни цветове ( уеб сайтове за онлайн пазаруване е възможно да са ви полезни, за да икономисате пари). Ако ви допаднат мъжки дрехи в даден онлайн магазин или каталог, регистрирайте за месечният абонамент с e-maili, защото именно там се обявяват по-голямата част от мъжки дрехи. Дрехите цветово неотрални най-често са по-много по-лесен залог от пъстрите и ще бъдат повече време във вашият гардероб; пъстрите панталони често не са от добрите идеи и е много трудно да се комбинират.
 2. Винаги ккупувайте мъъжки дрехи, които прилягат
  Много лесно е да осъзнаете, кога облеклата са твърде тесни. Не е нужно бързо да влизате във финеса, за да станете по-вталени в тези дрехи. Важното е да запомните, че ще изглеждате толкова едри, колкото вида на дрехите ви. Ако размера на дрехите ви с два нимера по-големи, всъщност ще имате вид на 2 размера по-едри. Нито един не би желал точно това. Всеки един, даже и големи мъже, изглеждат 100 пъти по-хубави с правилен номер мъжки дрехи. Мъжките ризи е нужно да са по тялото, като не са широки на едно и тесни на съвсем друго място, и най-вече трябва да са точни на самите рамене.
 3. Подберете цветове, които наистина харесвате
  Не гледайте тази стъпка дали даден нюанс приляга добре на вас. Повечето цветове изглеждат добре на всички мъже, ако са подбрани коректно. Не купувайте розов цвят или лилаво, ако точно това казват дизайнерите – те са красиви цветове, но също така са много неудобни, доста трудно се комбинира. За значително по-лесно съчетаване, ако наистина това е супер важно за вашето тяло, просто изберете не много цвята и вземете повечето си облекла в именно тези нюанси.
 4. Нито веднъж не носете всичко в тъмно черно
  Безсъмнение този цвят не ви кара да бъдете по слаб. Единствено и само те прави да изглеждаш така, все едно не си облякъл никакви дрехи. Ако носите черна ризка, не трябва да носите тъмни панталонки. Ако наистина смятате, че изглеждате по-добре по този начин, напълно сте в грешка. Принципно, не надявайте нито дори една блуза и долна част в близки цветове.
 5. Не пропускайте коланите и обувките.
  Не носете кафяв колан с тъмни обувки или точно обратното. Момчетата не трябва да носят значителен брой принадлежности, бъдете сигурни че точно тези, които носите, ви подхожда. (И да, коланът е аксесоар, дори и да има функция.) Почти всеки господин трябва да носи хубав плосък черен кожен колан и комплект от красиви тъмни обувки от кожа.
  В крайна сметка, ето полезно обобщение на всичко, от което се нуждаете:
  Носене на дънки – най-добре нормални или по-тъмни цветове, без кръпки или избелени, много моля! Не прекалено широки и с липса на излишни джобове.
  Къси гащи и спорти шорти за всекидневни дни.
  Ризки с много копчета – от съществено значение е бялото, може да се облича с носене на дънки.