Продецурата по лазерна епилация – ефективна, безопасна, безболезнена

laser hair removal

Продецурата по лазерна епилация – ефективна, безопасна, безболезнена 

Запитването за ефективното, дълготрайно и безболезнено премахване на космите на тялото е на дневен ред от десетилетия и касае доста повече съвременни жени и мъже. За първи път за щастие този въпрос намира своя правилен отговор и той се казва лазерна епилация.

Често пъти при нас идват клиенти, които желаят лазерна епилация и премахване на бенки, споделят от клиниката DermaPlus

Процедурата по лазерна епилация представлява третиране на фоликулите с косъмчета с подкрепата на тактично отправени импулси с лазер. Разбира се това оказва влияние в/у израстването на косъмчето и респективно осигурява до голяма степен по-дълги резултати от всички останали процедури по отстраняване на космите, продавани до момента. 

За точно какъв тип кожа и окосмяване е подходящо обработването с лазерна епилация?

Бързата версия е – метода е подходящ за всякакъв вид кожа и окосмяване. Съвременните системи с лазер вършат работа с най-различни дължини и видове на лазерните импулси. Точно това гарантира напълно ефективно и безопасно въздействие, също върху тънките и светли косми, охарактеризирани за по-светлите типове кожа, така и на по-тъмни косъмчета, каквито обикновено имат хората с по-тъмен фототип. Обикновено метода по лазерна епилация се върши от професионалисти, които предварително уточняват типа на окосмяването и кожата, и по този начин оценяват какъв точно вид импулс с лазер би въздействал най-хубаво в индивидуалния случай. Има също така и съвременни типове апаратура, съвместявайки в себе си различните шаблони за епилация с лазер, по този метод достигат максималните потенциални реакции за перманентно отстраняване на космите. 

Какви части на тялото е възможно да бъдат обработвани с лазерна епилация?

Метода по епилация с лазер е възможна върху безусловно всички зони на тялото, включително и най-деликатните като оредмишници, триъгълник, лице и гърди. Както казахме вече, успешността на процедурата не се влияе от вида на окосмяването. Това е в сила и за нейната безопасност – тя е гарантирана и пълна, независимо от разположението на окосмяването. 

Колко точно процедури с лазерна епилация трябват за достигане на постоянно отстраняване на космите?

Скоростта, за която ще се изпълни търсения ефект, е различна и главно зависи от условия като пример вид на кожата, хормонален фон на човека и фаза на растеж на косъмчето по време на процедурата. Най-често при много от пациентите броя операции с лазерна епилация постига искан резултат между 6тата и 8мата процедура. 

Тежка ли е цялата процедура?

Модерните технологии с лазер са разработени по този начин, за да гарантират възможно най-добър комфорт за пациента по време на епилация с лазер. Усета, което бихте почувствали по време на цялата процедура, е в състояние да е обяснено точно като леко щипене, но определено не бихме говорили за остра болка. Накрайниците, с които се извършва работа, притежават определени механизми за хладина, а това прави подлагането на епилация с лазер безопасно и безболезнено, а частичното обезболяване – абсолютно ненужно.

Може да продължите: премахване на бенки

AuthorName: Hein Sutton